Categorieën
Uncategorized

Voorjaarsvakantie 17 t/m 25 februari

Tijdens de voorjaarsvakantie is er geen les.

Categorieën
Uncategorized

Wijnproeverij / Cata de Vino

Op donderdagavond 25 januari organiseerde Campo del Sol een wijnproeverij. Onder leiding van wijnkenner Jeroen Rijks werden er 8 kwaliteitswijnen geproefd uit Spanje. Het was een erg gezellige en leerzame avond.

Categorieën
Uncategorized

¡Felices Fiestas!

In de kerstvakantie (25 december t/m 7 januari) is er geen les. Campo del Sol wenst u fijne feestdagen en een voorspoedig 2024.

Categorieën
Uncategorized

Ook Spaans leren?

De Spaanse lessen zijn weer begonnen. Wil je ook meedoen? Neem contact op, dan kijken we naar een mogelijkheid.

Categorieën
Uncategorized

Artikel Uitkijkpost

Categorieën
Uncategorized

Open dag zaterdag 2 september

Ben je geïnteresseerd in de Spaanse taal en cultuur? Op zaterdag 2 september tussen 11 en 16 uur is de open dag van Campo del Sol bij Herberg Jan.

Je kunt de leslocatie bekijken, vragen stellen, de boeken inkijken en je inschrijven.

Hasta el sábado, tot zaterdag!

Categorieën
Uncategorized

Nieuwe leslocatie

Sinds 2022 worden de lessen gegeven bij restaurant Herberg Jan, aan de Kennemerstraatweg in Heiloo. Hier mogen we gebruik maken van een rustige zaal met uitzicht op de Witte Kerk. In de zaal is een groot digibord aanwezig, wat de lessen actueel maakt. En, bij Herberg Jan kun je heerlijke koffie drinken!

Categorieën
Algemeen

Noche de la memoria perdida

Op 23 november 2018 organiseerde Campo del Sol NOCHE DE LA MEMORIA PERDIDA, een avond waarbij de Spaanse fotograaf Miquel Gonzalez foto’s heeft laten zien en heeft verteld over de plaatsen die symbolisch zijn voor de onopgeloste trauma’s uit de burgeroorlog en de Franco-tijd. De lezing was in het Spaans, maar werd ook in het Nederlands vertaald. Het was een heel bijzondere avond. Met dank aan Miquel Gonzalez en aan de Sociëteit Alkmaar.

Categorieën
Algemeen

Una cata de vino (wijnproeverij) con los estudiantes