Categorieën
Uncategorized

open dag 31 augustus

Wil je ook Spaans leren bij Campo del Sol? Je kunt je vanaf nu inschrijven voor het nieuwe cursusjaar dat in de week van 9 september van start gaat. Stuur ons een e-mail met je adresgegevens, dan nemen we contact met je op.

Als je het leuk vindt om kennis met ons te maken, is dat mogelijk op zaterdag 31 augustus. Van 11.00 tot 16.00 uur zijn we aanwezig in het leslokaal bij Herberg Jan in Heiloo. Dan is er gelegenheid om vragen te stellen en de boeken in te zien. Natuurlijk kun je je dan ook inschrijven. ¡Hasta pronto! Tot gauw!

Categorieën
Uncategorized

Bericht Uitkijkpost

Categorieën
Uncategorized

Wijnproeverij / Cata de Vino

Op donderdagavond 25 januari organiseerde Campo del Sol een wijnproeverij. Onder leiding van wijnkenner Jeroen Rijks werden er 8 kwaliteitswijnen geproefd uit Spanje. Het was een erg gezellige en leerzame avond.

Categorieën
Uncategorized

Ook Spaans leren?

De Spaanse lessen zijn weer begonnen. Wil je ook meedoen? Neem contact op, dan kijken we naar een mogelijkheid.

Categorieën
Uncategorized

Artikel Uitkijkpost

Categorieën
Uncategorized

Nieuwe leslocatie

Sinds 2022 worden de lessen gegeven bij restaurant Herberg Jan, aan de Kennemerstraatweg in Heiloo. Hier mogen we gebruik maken van een rustige zaal met uitzicht op de Witte Kerk. In de zaal is een groot digibord aanwezig, wat de lessen actueel maakt. En, bij Herberg Jan kun je heerlijke koffie drinken!

Categorieën
Algemeen

Noche de la memoria perdida

Op 23 november 2018 organiseerde Campo del Sol NOCHE DE LA MEMORIA PERDIDA, een avond waarbij de Spaanse fotograaf Miquel Gonzalez foto’s heeft laten zien en heeft verteld over de plaatsen die symbolisch zijn voor de onopgeloste trauma’s uit de burgeroorlog en de Franco-tijd. De lezing was in het Spaans, maar werd ook in het Nederlands vertaald. Het was een heel bijzondere avond. Met dank aan Miquel Gonzalez en aan de Sociëteit Alkmaar.

Categorieën
Algemeen

Una cata de vino (wijnproeverij) con los estudiantes